Thursday, 12 April 2012

need time


video

sometimes we need time
to change our attitude..
but sometimes,not only us
must to change,,
that is important when we
together to change our bad attitude,,
that what i want,
i dnt wnt ur money,
i dnt want da big gift,
i just want u take care about me..
know how much that i love u
more thn that,,
coz in ma heart that only just one name
one person,is U..
how many times u wnt i told u
what ur problems?
we not are children anymore..
but,we never can discuss about this
like a mature people..

so,i make this..
i not throw away u from my life,,
i never hate u,i cannot hate u..
this is da stupid things that i do
but this way i think can give me
a big impression
a good result for me n our relationship..

we not clash,
but i need time,,
plies for this time,,understnd me 
for a little while..

I can accept,if u hurt my body..
but i can't accept u hurt my heart,,
body can treat,but heart????
u think n u find da answer..

i write what i feel..
but i never let u go..
just want a little space..
to give my heart strength,,
i luv u more than words..

dun worry, i never have a another person
only yuu..
n always yuu..
thanks 4 da everything..
muchoss of love..

lock this two heart
Forever..Amin..


*kadang2 ader hati y perlu di rawat,ada minda yg perlu dkosongkan untuk seketika..







Wednesday, 4 April 2012

Make over by yaya..

Assalamualaikum readers..
Mod membebel suda kembali,,
setelah beberapa hari mendiamkan diri haha..
okay,kali ni empunyer blog ni nak story sal
something yg aku suker gile nak buat..
xtaw la nper,xp myb de sikit kot,bakat mak sedare aku
ter"SEPLASH" kat aku..
Ha ape tu,ala terkene sikit la cm air terpercik tu..
wah efek bunyik tu kan hehe..
okayyy plese mulekan entry awak cik yaya..

k lah aku nak citer sikit,
sblum2 ni aku cume mncari mgse,
wah akotnye..elek arr,bkn nye aku ni dracula haha..
aku mgcari mgse2 wanita biase,mber2 aku la..
n aku try make over kn dorng..
ni cume main,shingge lah aku serius ngn bde aku buat nie,,
at least aku pat cri duit poket aku sndri
xkn nk mntk sllu at fmliy aku kn..

So dgn brg make up y aku ade,dgn asas make up y aku taw
sikit2,aku pon mengmake over kn lah beliau2 ni semua..hehe
mereka adalah,my along=kakak aku..
sebelum dan selepas..
Der perbezaan x?hehe..
along aku mmg xsuke make up.so nilah hsilnye..

Seterusnya pulak,ro0mate aku
ummi nmenye..org kelantan..hehe..cun..
muke cm arab sikit..
ummi ni pon xpenah make up..kulit die mmg cntik..
senang nak make up ummi nih..
so this is da result..


okay die mmg cun..
xp syg ummi da xjd roomate aku,bb die da lek 
umah fmliy die..miss u mie..

seterusnye pulak,
Amirah@Bong..ni budak kolej aku..
mmg bkn pngemar make up hehe..
ni tlbh aktif,pling lme make up c bong nih..
basah ketiak taw haha..(wah stmnt brani mati derr)
brutal=gadis melayu hehe..
bong si mate besau hehe..
ni make up main2 jer..mgse kn time bosan
kt umah sewaa,,hehe,,

And da last,,make up terbaru
aku make up kn,senior aku tuk dinner
permintaan sis tu nk natural jer
so aku p0n berusaha lah nk mendapatkan neutral tu..
so this is da result..
Taraa kulit sis ni shantek,muke die lmbut jer,,
xp sis ni nervous,bju dinner die mmg vok gitu
aku suke hehe,,jeles haha..
haa tu die 
time nak kai kn shawl..
mujur la shawl tu xwat hal skli wat jer trus jd
time ni dah rushing gler..
lighting okay,cume bilik ni pns gler,,
aku bpeluh mgalahkan membajak sawah pulak aishh..
hehe nervous kot,fis time aku buat bisnes..
takot sis ni xpuas aty ngn make up aku,
alhamdullilah,sis n orang2 sekeliling ckp cntk..
bersyukur sngt aku,
bjaye memuaskn hati org
dsmpng aku dpt berkongsi bakat aku y xseberapa bakt ni lah dgn org lain..
okayy pic ni aku amik at fb sis nie,,maaf sis
yaya amek bb xsmpt nk snap bnyk pic ritu..
hehe..
okay,ehh jup2 ader something ni nak share sikit..

okay,akhirnye bisness card aku dah siap
law sape nak gune pakej aku
silekn just call tht number okayy,,
ehh xp buat mse ni aku amek sekitar 
Kota Bharu jer..lam bln 6
Baru amek sekitar pahang,bb aku dah blik cuti sem kn hehe..
ni pakej tuk student..bkn student pon boleh..
aku buat just suke2 okay,,so y tak suke aku tu
jgn nk beriye lah buat cite sal aku
rezeki masing2 okay..myb rezeki aku dlm bidang ni,
so korng jgn la nk buat2 muke dgn aku,ader lah rezeki korng kt mane2 
just rezeki tu blom muncul ag okay!!..

Yg sllu bg komen sal make up aku ni..
Time kasih bnyk2,aku baru dlm bidang ni
so law der y cm nmpk xperfect kt mate korng
please tegur...aku cube buat y terbaik..
tu saje entry kali ni..
mekasih sudi bace..
salam sayang..
~Yaya~


*Make over orang boleh buat jiwa aku tenang..